The concert has finished

AbekejserFree admission


The event description is not available in your language.

Til denne torsdag aften har vi fundet et helst specielt orkester til bydelens unge publikum. Vi glæder os til at præsentere de 5 fremadstormene århusianske musikere til en gratis ungdomskoncert i Pilegårdens have.

Abekejser blander hiphoppens tunge rytmer med jazzens fine harmonier og nuancer. Inspirationen hentes fra nær og fjern og kodes sammen i den farverige junglemaskine. Fremført på alt fra moog bass synth til klassisk elguitar svinger Abekejser sig ubesværet fra stramme beats til legende improvisation og videre til groovy hooks. Ingen musikalske dogmer er sikre, når drengene først går på scenen.

I junglen bor Abekejseren, og når han holder fest, så er det til tonerne af den svedigste omgang beatbaseret jazztronica. Abekejser er en ny femkløver fra toppen af det pulserende, århusianske musikmiljø, der sammen har skabt en instrumental port til et fremmed univers.

Read more


Line up:
  • Jon Døssing Bendixen (keys & vocoder), Jeppe Lavsen (guitar), Frederik Emil Bülow (trommer), Rasmus Fisker Pedersen (drum machine) og Adrian Christensen (bass synth)

Similar Concerts for Jazz in Copenhagen