The concert has finished

Niels Jørgen Steens A-Team


Modern Swing Mainstream DKK Medlem kr. 100; Gæst kr. 250


The event description is not available in your language.

Niels Jørgen Steen er autodidakt, men har ud fra princippet om learning by doing på forbløffende vis selv ud viklet og placeret sit talent som pianist, arrangør, komponist, kapelmester, dirigent m.v. Som pianist var Niels Jørgen Steen ofte akkompagnatør i Montmartre i 60'erne, og var i 70'erne lejlighedsvis leder af DR´s Big Band. I 1987 oprettede han the A-Team, som har en del af Big Bandets slagkraft, men med de færre blæsere er orkestret mere smidigt. I slutningen af 1990'erne blev Monday Night Big Band oprettet, og dette orkester eksisterer som The A-Team stadig og har som navnet antyder koncerter i Huset mandag aften.
The A-Team er spækket med stjerner fra den hjemlige jazzscene, og repertoiret er et bredt udsnit af jazzen, og orkestret repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rythm ’n’ blues.
Dett er en ren fryd at høre det godt sammenspillede orkester boltre sig i Niels Jø...

Read more


Line up:
  • Niels Jørgen Steen (dir, p), Jesper Thilo, Uffe Makussen, Thomas Franck, Flemming Madsen (s), Vincent Nilsson (tb), Morten Højring (g), Ole Skipper Mosgaard (b), Roger Berg (dr), Rune Harder Olesen (perc).

Similar Concerts for Jazz in Copenhagen