The concert has finished

Girls In Airports – få billetter tilbageNo advance tickets


The event description is not available in your language.

Siden de fem musikere og komponister i Girls in Airports fandt sammen i 2009, har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd. Den 20. februar giver de koncert på Hotel Cecil i indre København.

Anmelderne har sammenlignet Girls In Airports med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek.

Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, Victor Dybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer.

Skrevet om Girls in Airports:

»Det er en til tider hypnotisk oplevelse, hvor der ...

Read more


Line up:
  • Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, Victor Dybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer.

Similar Concerts for Vinterjazz 2019