The concert has finished

AFLYST Maluba Orchestra


Modern DKK 205,-


The event description is not available in your language.

De 3 komponister Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai er fundet sammen om en fælles passion for at skrive musik til et 13-personers ensemble, og har samlet et stærkt hold af erfarne musikere, kendt fra mange andre sammenhænge. De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter, og spænder fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende. Besætningen er sammensat med bredde, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber sammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og nogle af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer.

Maluba Orchestra debuterede i Copenhagen Jazzfestival 2017, hvor Politikens anmelder gav koncerten 5 hjerter og kaldte den for “en engagerende lytteoplevelse, som ganske enkelt er noget af det bedste, jeg overhovedet har hørt under dette års jazzfestival”.

Maluba Orchest...

Read more


Line up:
  • Fredrik Lundin (mezzosopran- og tenorsax, fløjte og basfløjte), Aske Drasbæk (altsax og fløjte), Pernille Bévort (tenorsax, altfløjte, klarinet og basklarinet), Jesper Løvdal (barytonsax, altfløjte, klarinet, bas- og kontrabasklarinet), Tomasz Dąbrowski (trompet og flygelhorn), Maj Berit Guassora (trompet og flygelhorn), Mia Engsager (basun), Annette Saxe (basbasun og tuba), Kasper Bai (guitar og direktion), Makiko Hirabayashi (piano og keyboards), Klavs Hovman (kontrabas og el-bas), Bjørn Heebøl (trommer) og Marilyn Mazur (percussion og direktion)

Similar Concerts for Vinterjazz 2022