Balstyrko
The event description is not available in your language.

Det er svært at fatte, at det snart er 12 år siden, den Københavnske trio Balstyrko udkom med deres første og hidtil eneste album, Jagten Paa Noget. For deres musik virker stadig lige så sprød og søgende efter det ukendte som dengang. Jagten Paa Noget er blevet en dansk ny klassiker, som ikke er bundet til en bestemt tid eller generation, men som udsender en uforklarligt universel, balstyrisk stemning. Sangene fra albummet voksede med det samme ud af det snævre undergrundsformat, og bredte sig til radio og TV, hvor Balstyrko fortsat rumsterer.

Balstyrko er foreningen af de ikoniske musikere Anders Ormen, Ane Trolle og Blæs Bukki. I samarbejdet om Jagten Paa Noget skabte de en hjemmelavet lyd, som det danske publikum aldrig havde hørt før. Balstyrko blander tilbagelænet trip hop med traditionel, dansk visesang, og den esoteriske lyrik holdes flyvende af energiske, underliggende reggaerytmer....

Read more


Line up:
  • Til lejligheden har Balstyrko samlet en supergruppe omkring sig, bestående af violinist Davide Rossi, trommeslager Anders Holm, Jakob Falgren på bas og Ned Ferm på trombone. Glæd dig til et ægte nostalgitrip, når trioen giver koncert i Musikhusets imponerende Store sal.