The concert has finished

5 x Vuust


Mainstream DKK 150


The event description is not available in your language.

De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner. Oplev en koncert i en hyggelig og afslappet atmosfære. Det swingende og dansevenlige repertoire vil bestå af håndplukkede standards, et udvalg af Peter Vuusts kompositioner og vokal-jazz af sydlandsk/latinamerikansk karakter sunget på spansk af Clara Vuust, der er portugisisk gift.
Ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere er bassisten Peter Vuust professor på både Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, og han er en internationalt anerkendt hjerneforsker og leder af grundforskningen på Center for Music in the Brain på Aarhus Universitet. Det var med den baggrund, han kom til Nødebo sidste efterår for at fortælle om sin forskning i en sal, hvor ...

Read more


Line up:
  • Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz, og nu kan man opleve hele fem af slagsen ved koncerten på Nødebo Kro søndag den 27. februar, som er et af forsamlingshusets bidrag til Vinterjazz 2022.

Similar Concerts for Vinterjazz 2022