The concert has finished

Andreas Toftemark Quartet


Modern Bebop/Hardbop DKK Kr. 100,- medlem/Kr. 150,_ ikke medl. Billet til 3 Vinterjazzkoncerter i Hornbæk Jazzklub Kr.200,- medl./300,- ikke medl.

No advance tickets

The event description is not available in your language.

I marts 2020 forlod Andreas Toftemark sit hjem i New York, da Covid-19 pandemien slukkede for musikken i jazzens hovedstad, og efter 4 år som professionel musiker i New York, vendte Andreas tilbage i København, hvor han har formået at etablere sig på den danske scene. Man har igennem de sidste to år jævnligt kunne hører Andreas optræde på københavnske jazzklubber og rundt omkring i landet, I 2021 udkom den anmelderroste debut pladen A New York Flight med Andreas Toftemarks egen kvartet. 

Med sig i Toftemark Quartet har han Calle Brickman, Matthias Petri og Andreas Svendsen. Alle fire er unge fremadstormende, internationalt uddannede jazzmusikere, med ambitioner om at skabe et nyt bud på den klassiske jazz kvartet anno 2021. Toftemark Quartet spiller en kombination af Andreas’ egne kompositioner og nye originale arrangementer af sange fra The American Songbook. Med en fælles respe...

Read more


Line up:
  • Andreas Toftemark, tenorsaxofon
  • Matthias Petri, bas
  • Andreas Svendsen, trommer
  • Calle Brickman, piano

Similar Concerts for Vinterjazz 2023