The concert has finished

Søren Ulrik Thomsen og Det Glemte Kvarter


Talk Fusion Contemporary DKK Standard: 120 kr., Medlemmer og unge under 25: 80 kr.,


The event description is not available in your language.

I 2012 inviterede digteren Søren Ulrik Thomsen de seks musikere fra Det Glemte Kvarter til at skrive musik til hans digte. Siden da har de sammen bl.a. udgivet 4 albums, vundet en DMA Jazz 2013 og spillet et hav af udsolgte koncerter i hele landet.

Senest var Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter i 2022 aktuelle med ikke mindre end to albumudgivelser samt en audiopoetisk forestilling/installation, som spillede og stod opført på Den Frie Udstillingsbygning i København.
I samarbejdet mellem digter og orkester optræder musikalske elementer fra det stemningsmættede over i et renset og stiliseret udtryk. Derved får musikken enten digtet til at krystalliseres i en skarp medklang eller også sætter den digtet i et helt nyt lys under musikalsk modspil.

Musikken og poesien afspejler på mange måder menneskelige kompleksiteter og eksistentielle spørgsmål, som alle generationer ...

Read more


Line up:
  • Søren Ulrik Thomsen (oplæsning), Maja Schicker Hartnack (vokal/trommer), Anders Kirkegaard (guitar), Malene Brask Olsen (trommer/klarinet), Janus Rønn Lind Kobbersmed (klaver), Erik Olevik (bas), Mikkel Borrisholt Grevsen (trompet/horn/keys)

Similar Concerts for Vinterjazz 2024