Koncerten er afsluttet

Girls In Airports – få billetter tilbage

Siden de fem musikere og komponister i Girls in Airports fandt sammen i 2009, har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd. Den 20. februar giver de koncert på Hotel Cecil i indre København.

Anmelderne har sammenlignet Girls In Airports med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek.

Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, Victor Dybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer.

Skrevet om Girls in Airports:

»Det er en til tider hypnotisk oplevelse, hvor der spilles med enormt overblik. Iørefaldende, originalt og grænseløs...

Læs mere


Line up:
  • Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, Victor Dybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer.

Lignende koncerter i Vinterjazz 2019