Koncerten er afsluttet

Antonio Onorato Trio (Jazz made in Naples)Fri entré

Antonio Onorato er en eklektisk komponist og guitarist med en omfangsrig kunstnerisk karriere inden for jazz og musik generelt. Han er en af de få italienske jazzmusikere, der har afholdt egen koncert på Blue Note i New York, det historiske tempel for international jazz.
Antonio Onorato har studeret musiketnologi, og hans studie er primært baseret på at fusionere de harmoniske-melodiske stilarter fra den napolitanske kultur med afro-amerikansk, mellemøstlig og brasiliansk musik, hvilket giver sig til udtryk i Onoratos helt egen stil.
Onoratos repertoire bgrænser sig ikke til jazz, men dækker også World Music og orkesterkompositioner.
I løbet af sin 30 årige karriere har Antonio Onorato udgivet 26 solist-cd’er. Han har deltaget i utallige festivaller i Italien og i verden, hvor han har samarbejdet med internationalt anerkendte musikere som John Scofield, Jan Garbarek, Charlie Haden, Steve Grossman, John McLaughlin, Pat Metheny, Tito Puente, Toots Thiel...

Læs mere


Line up:
  • Den italienske guitarist Antonio Onorato byder på et repertoire med amerikanske jazz-rødder, men som bærer præg af alle de lande, han har gæstet i løbet af sin 30 år lange karriere - fra USA til Afrika og Mellemøsten og hjem til Napoli, hvorfra også "la tarantella" har fundet vej ind i Onoratos musik.
  • Koncerten er gratis, men tilmelding er nødvendig gennem dette link: http://flexbillet.dk/iiccopenaghen/event/s1b56v/token/lylu

Lignende koncerter i Vinterjazz 2019