Koncerten er afsluttet

Teitur

Line up:
  • Den færøske sanger Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb.
  • Teitur debuterede i 2003 med klassikeren ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og sangerens nyeste album "I Want To Be Kind" er ingen undtagelse.
  • "I Want To Be Kind" udkommer næsten 5 år efter Story Music (2013). I mellemtiden har Teitur bl.a. skrevet og indspillet klassisk musik med vidunderbarnet Nico Muhly, været taler til Ted Talks i Vancouver og turneret i Sydamerika.
  • Nu har den produktive færing afsluttet indspilningerne til hans 9. studie album, der bærer titlen ‘I Want To Be Kind’. Albummet er indspillet i samarbejde med producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, Glen Hansard, Martha Wainwright etc.). Det er et album om at finde sin ro, sit hjem. Om at finde lykken og at nyde de små ting i livet. Med lyden fra en færøsk lykkelig mand midt i New York, hvor albummet er indspillet.

Lignende koncerter i Vinterjazz 2019