Koncerten er afsluttet

HYPNO QLUB I: MOKIRA/Andreas Tilliander (SE) + Rasmus Kjær TURIST + Qarin Wikström & Herman Müntzing (SE/DK) + Oona Libens (BE)

HYPNO QLUB er en aften fyldt med soniske udtryk, bakket op af visuals og ekspressiv lys-design. Koncertkirkens smukke rammer benyttes til at skabe en hypnotisk atmosfær, hvor elektronisk og akustisk musik fylder rummet ud i 4 timer. Improvisation og interaktion er fundamentet, og vil i forskellige former udføres af signifikante og højest personlige artister indenfor lyd og billede, fra København, Stockholm, Baskemölla og Bruxelles.
I stedet for det traditionelle koncert-koncept, vil denne aften mere være præget af et konstant flow af ting at lytte til, danse til, kigge på, flyde væk i, eller hvad ellers føles naturligt i det givne øjeblik. Publikum/tilskuere/gæster er inviterede ind i Hypno Qlub i så lang tid de ønsker, velkomne til at komme og gå og komme tilbage, at reagere til lydene og synsindtrykkene, på valgfri måde. Hypno Qlub er et koncept udviklet af duoen Herman & Q, hvor dét at bryde normen for en traditional koncert, kombineret med ukonventionel, ex...

Læs mere


Line up:
  • MOKIRA/Andreas Tilliander - elektronik
  • Rasmus Kjær - keyboard, sang, visuals
  • Qarin Wikström - elektronik
  • Herman Müntzing - elektronik
  • Oona Libens - visuals

Lignende koncerter i Vinterjazz 2020