Koncerten er afsluttet

The hOpening


Eksperimental Elektronisk World/Folk DKK Forsalg: 65,- // På dagen: 85,-Nogle af Danmarks markante musikalske profiler er gået sammen, og dannet The hOpening.
En nutidig musik som tager sig jazzens frihed, men som i lige så høj grad er influeret af filmmusik, americana, Twin Peaks, surf, psykedelisk rock og elektronisk minimalisme.

Udtrykket er groft skulptureret, nedbarberet enkelt og lader et stort rum i musikken stå åbent og uberørt til at lytteren kan danne sine egne billeder.
The hOpening består af trommeslageren Jeppe Gram og kontrabassisten Lennart Ginman, Steel-guitaristen Margrethe Björklund og gæstes af tangentspiller Anders Filipsen på denne turné. Kendere af disse kapaciteters musikalske ’bagkatalog’ vil vide, at vi befinder os i grænselandet, hvor traditionen altid udfordres og genreløsheden florerer, og ingen kan vide sig helt sikker.
Hvad der dog er helt sikkert er, at den nysgerrige og legende indfaldsvinkel til improvisation, ligger som en rød tråd gennem The hOpenings musik. Dybt i Th...

Læs mere


Line up:
  • Lennart Ginman / bas + elektronik
  • Jeppe Gram / trommer
  • Maggie Björklund / pedal steel-guitar
  • Anders Filipsen / keyboards