Koncerten er afsluttet

DR Big Band & Fatoumata Diawara


Moderne Swing Traditionel World/Folk DKK 400,- (+ gebyr)Oplev en af verdensmusikkens stærkeste stemmer på internationalt plan, når Fatoumata Diawara indtager Svendborg sammen med DR Big Band. Den Grammy- og Oscar-nominerede maliske sangerinde er kendt for sin stærke sceneoptræden, og i anledning af hendes besøg er DR Big Band forstærket med Dawda Jobarteh på kora og Diawaras faste guitarist Yacouba Kone.

Hun bor i Paris og er en af verdensmusikkens mest strålende stjerner i disse år. Hun har optrådt med ikoner som Oumou Sangaré, Roberto Fonseca og Herbie Hancock. Og så har hun medvirket i en række franske og afrikanske film og musicals, bl.a. den multiprisvindende og Oscar-nominerede Timbuktu.

I Danmark har den maliske skuespiller, singer-songwriter og sangerinde Fatoumata Diawara kun optrådt enkelte gange, men nu indtager hun for første gang Vinterjazz sammen med DR Big Band og et stærkt musikalsk program med musik fra alle hendes tre albums Fatou (2011), At home (2016) og særligt Fenfo (2018...

Læs mere