Koncerten er afsluttet

Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter (ekstrakoncert) – få billetter tilbage
Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter giver koncert på Hotel Cecil den 27. februar i forbindelse med et kommende nyt album.

Til februar 2022 udgiver Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter deres tredje album, og i den forbindelse vender de tilbage til Hotel Cecil den 27. februar for at præsentere de nye sange live.

Mikkel Grevsen udtaler om koncerten: ”Det er altid nervepirrende at præsentere ny musik – specielt fordi musikken i dette tilfælde er bygget op omkring i forvejen eksisterende tekster, som mange folk har et forhold til”.

Allerede i december 2021 udkommer første single fra albummet, som tager udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digtsamlinger: ‘Nye digte og Hjemfalden’. På albummet har orkesteret arbejdet med en organisk- og dynamisk lyd; både i kompositionen- såvel som i indspilningen af albummet.

Hvor orkesterets andet album ‘Power’ havde samme kølige æstetik, som findes i digtene fra ...

Læs mere


Line up:
  • Maja Hartnack (vokal/trommer), Anders Kirkegaard (guitar), Malene Brask Olsen (trommer/klarinet), Janus Rønn Lind (klaver), Erik Olevik (bas), Mikkel Grevsen (trompet/horn) og Søren Ulrik Thomsen (oplæsning).