Koncerten er afsluttet

Nimb Nights Winter Jazz feat. Cuba Vivo x Romsmagning i Nimb Bar med Ron Zacapad


Swing Traditionel Latin DKK 1.150kr.


Når Copenhagen Jazz Festival inviterer til “Vinterjazz” i februar, er Nimb Bar vært for 3 koncerter som en del af det officielle program.

Tag med "Cuba Vivo" på en musikalsk rejse til Havana, og få en festlig aften fyldt med rytmer fra den rige cubanske musikkultur. Glæd dig til en musikalsk cocktail af boblende jazzede toner og forførende cubansk swing – en aften med medrivende rytmer, fængende danse og smittende musik i Nimb Bar.

I første musik-set byder Nimb på Champagne fra Ruinart, mens du til andet musik-set kan bestille eventyrlige cocktails fra den fristende “Fairy-tale Cocktail Menu”.

Romsmagning i Nimb Bar med Ron Zacapa
Inden aftenens koncert, er der mulighed for en stemningsfuld oplevelse i rom’ens tegn, når vi tænder op i den store pejs og smager på fem forskellige rom fra det anerkendte rommærke Ron Zacapa. Zacapa var med til at starte rom-revolutionen i 00’erne, hvor danskerne for alvor fik ...

Læs mere


Line up:
  • Yeziel Lazo (C) – vokal/percussion, Eliel Lazo (C) – percussion, Jakob Johansen (DK) trombone, Martin Olivierre (DK) – bas, Martin Buono (DK/IT) – guitar