Koncerten er afsluttet

Diego Morga kvartet præsenterer “Under My Fingers and more”Fri entré


Diego Morga kvartet præsenterer “Under My Fingers and more”.
Everything flows "Under My Fingers".

OBS: Koncerten er desværre udskudt til en endnu ikke fastsat dato. Hold øje med Det Italienske Kulturinstituts hjemmeside www.iiccopenaghen.esteri.it for mere info.

Italienske pianist, komponist og producer Diego Morga spiller og skriver musik som rangerer mellem jazz og post-minimalisme, og han optræder både i Danmark og i udlandet.
Ved koncerten vil Diego Morga og hans ensemble spille nogle af de mest berømte sange fra et bredt pop-, rock- og jazzrepertoir fra de sidste 60 år såvel som nogle originale kompositioner fra Morgas tidligere album "Songs on my Mind" og "Fluorescenze".
Programmet vil bestå af bl.a. "Come together" af Beatles, "Imagine" af John Lennon såvel som fremragende jazznumre som "Blue in Green" og "Tune Up" af Miles Davis, "Donna Lee" af Charlie Parker og "There is no greater love" af I. Jones & M. Syme...

Læs mere


Line up:
  • Koncerten er desværre udskudt til en endnu ikke fastsat dato. Hold øje med Det Italienske Kulturinstituts hjemmeside www.iiccopenaghen.esteri.it for mere info.
  • Diego Morga (IT) på flygel, Eliel Lazo (CU) på congas, Vittorio Gallo (IT) på sopransax og Thomas Vang (DK) på kontrabas vil fylde Det Italienske Kulturinstitut med skøn jazz - både fra et klassisk jazz-repertoire og fra Morgas egne albums, heriblandt det seneste "Under My Fingers".

Lignende koncerter i Vinterjazz 2022