Koncerten er afsluttet

DeBorah sings Mahalia Gospel Brunch


Traditionel Vokal DKK 248kr entre with food/ 198kr student entre with food/ 108 concert onlyVær med til at ære The Great Mahalia Jackson. Hendes stemme har været en af ​​de stærkeste stemmer fra historie, kultur og tro fra amerikansk bragt til verden i det 20. århundrede. DeBorah og Mads Heides fortolkning af Mahalia Jackson og Mildred Falls' introduktion af en Classical Gospel-duo til Europa og resten af ​​verden er fyldt med sjæl og Gospels spiritualitet.

New York-fødte sangerinde, forsanger DeBorah begyndte at synge og optræde i en alder af 7 år. Fra Ella til Aretha og Mahalia med en smag af Jessye, DeBorah synger fra sit hjertes rødder med sjæl. Hendes kraftfulde og tydelige stemme har lige så mange oktaver, som den har nuancer.

Mads Heide er uddannet BA i musikvidenskab fra Københavns Universitet med kulturformidling som sidefag. Mads har spillet siden 12-årsalderen og været professionel musiker siden 1995 inden for genrer som jazz, funk, pop og rock og har stor undervisningserfaring.

Nyd den traditionel...

Læs mere


Line up:
  • Mads Heide Piano
  • DeBorah vocals
  • Photo by Betty Cerveaux-Mayer

Lignende koncerter i Vinterjazz 2022