Koncerten er afsluttet

Jorden Rundt med Malene Kjærgård


Børnejazz Jazz for Kids DKK Børn Gratis. Voksne 40 kr. Medlemmer af Lyngby-Taarbæk Jazzklub og Kulturstedet Lindegaardens Venner 30 kr.Musik er for børn – alle børn på hele kloden, uanset kultur, sprog eller farve! Jorden Rundt tager børnene med på en rejse gennem forskellige musikkulturer.

”Malene er på ferie hos sin morfar. Tiden står stille og hun keder sig. Derfor går hun på opdagelse på morfarens gamle loft. Her finder hun hans store, gamle rejsekuffert, som indeholder souvenirs og fund fra alle hans rejser i hele verden”.

Til koncerten hjælper børnene Malene med at undersøge kuffertens indhold og børnene vil blive ført ind i små historier om de respektive lande. De vil blandt andet komme med på togtur igennem Rusland, komme med til byfest på øen Triniadad, tage en slapper på stranden på Copacabana, komme til tromme- og dansefest i Ghana og med på cykeltur igennem København.

Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra de mange forskellige steder i verden, og det vil være svært at sidde stille, når de mange farver, ly...

Læs mere


Line up:
  • Malene Kjærgård/vokal - Maj Berit Guassora/trompet, ukulele, percussion - Johannes Wamberg/guitar - Tobias Dall/kontrabas - Tira Skamby/percussion

Lignende koncerter i Vinterjazz 2022