KU.BE

Dirch Passers Alle 4, 2000 Frederiksberg
Se på kort
KU.BE er et 3800m2 mødested for byens borgere, der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse. I KU.BE lever etablererede foreninger og kulturinstitutioner sammen med de spontane og selvorganiserede aktiviteter. Der er koncerter i cafeen og i koncertsale, der har plads til 250 siddende gæster. Vores hyggelige café SPISE.STUEN er som altid åben til kl. 19, så kom endelig før koncerten og spis en aftenens ret eller nyd et glas vin, øl og snacks inden koncerten (aftenens ret serveres kl. 16-19 og skifter ugentligt).

I kan se SPISE.STUENs menukort her: chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://kube.frederiksberg.dk/sites/default/files/files/spise.stuen_menukort_2023okt-dec.pdf

Praktisk information

Vi har to parkeringspladser til handicappede lige foran KU.BEs hovedindgang.
Ved arrangementer i KU.BE gælder det at: Ledsagere til kørestolsbrugere kommer gratis ind
Der altid afsat plads til maximalt 2 kørestolsbrugere i den pågældende sal.
Ved køb af billetter via KU.BEs hjemmeside skal det oplyses, hvis billetten omhandler kørestolsbruger + ledsager
Vi henviser til parkering på Dirch Passers Allé og de omgivende veje i lokalområdet. Parkeringshuset under Byhaven
Pr. 1. oktober 2023 er der nye parkeringsregler på Frederiksberg. Der indføres bl.a. tidsbegrænset parkering i parkeringskælderen på Dirch Passers Alle/Livas Have. Læs om Frederiksbergs parkeringsregler her på kommunens hjemmeside.
Pr. 1. januar 2020 er alle kommunale og selvejende institutioner på Frederiksberg, hvor mere end 30 procent af målgruppen er børn og unge, røgfri. KU.BE er en røgfri matrikel, hvilket betyder, at der ikke må anvendes tobak, herunder snus, skrå eller e-cigaretter på KU.BEs matrikel. Denne røgpolitik er et middel til at forebygge rygestart blandt børn og unge. Læs mere her: KU.BE - en røgfri arbejdsplads.
KU.BE tilbyder gratis wi-fi.

Koncerter i Vinterjazz 2022