Koncerten er afsluttet

Little North feat. Oscar Andreas Haugh (DK/NO)


Moderne jazz Contemporary DKK 135,- / (Gratis medlemsarrangement for Kulturforsyningen Skanderborgs medlemmer)"Smukkere dansk jazz-album kommer man ikke til at høre i år".

Med en fængslende filmisk lyd og en varm, intens tilstedeværelse inviteres publikum fra første anslag, ind i musikkens dybder.

Lyden af Little North er langt større end den klassiske klavertrio-konstellation lægger op til. I en smeltedigel af moderne minimalisme og nordisk jazz tradition og med en intensitet, der trækker tråde til New Yorks jazzscene, tilføjer Little North det næste spændende kapitel i historien om skandinavisk jazz. Med intuitivt sammenspil bevæger trioen sig ubesværet mellem improvisation og komposition. Deres kompositioner, der består af enkle melodier i komplekse arrangementer, lægger lige så meget vægt på de toner, der IKKE spilles, som på dem, lytteren hører.

På Little Norths nye album “While You Wait” gæstes trioen af den norske trompetist Oscar Andreas Haug. Albummet byder på en perlerække af nyskrevne kompositioner, der fore...

Læs mere


Line up:
  • Lasse Jacobsen trommer
  • Martin Brunbjerg Rasmussen bas
  • Benjamin Nørholm Jacobsen klaver
  • feat. Oscar Andreas Haugh trp

Lignende koncerter i Vinterjazz 2024