Koncerten er afsluttet

Simon Spang-Hanssen "Brazilian Project" - UDSOLGT


Fusion DKK Standard: 120 kr., Medlemmer og unge under 25: 60 kr.,Simon Spang-Hanssen "Brazilian Project" startede med en succesrig koncert på Museu de Arte da Pampulha (Belo Horizonte, Brasilien) i 2010 med en efterfølgende studie-indspilning. De besøgte os første gang i 2012 og er nu tilbage for at præsentere endnu et energisk og farverigt møde mellem jazz og brasiliansk tradition.
Repertoiret består overvejende af kapelmesterens kompositioner, arrangeret specielt til sammenhængen og stærkt farvede af den brasilianske rytmik; samt bidrag fra andre af gruppens medlemmer og genfortolkninger af enkelte klassikere fra den brasilianske songbook (Jobim. Pixinguinha…)
I kraft af sit samarbejde med brasilianske musikere som Nenê (turnéer i DK og Frankrig med Hermeto Pascoal), Mozar Terra, Chuim, er en vis brasiliansk inspiration ofte til stede i Spang-Hanssens kompositioner. I dette projekt har han fundet sammen med en rytmegruppe på højt niveau, særdeles tilstedeværende på den nutidige scene i Brasilien (Milton Nascimento,...

Læs mere


Line up:
  • Mariane Bitran (fløjte), Ricardo Fiúza (piano), Enéias Xavier (bass), Mauro Martins, (trommer), Simon Spang-Hanssen (saxofoner, fløjte)

Lignende koncerter i Vinterjazz 2024