Koncerten er afsluttet

Selvhenter "Mesmerizer"


Eksperimental Something Else DKK 100 + gebyr i forsalg (130 i døren)Velkommen til releasekoncert for et af landets mest kompromisløse og højt elskede eksperimentalgrupper. Det nye album 'Mesmerizer’ er Selvhenters første egentlige albumudgivelse i næsten et årti og markerer også deres debut på det franske pladeselskab Hands in the Dark. De soniske detaljer er næsten skubbet til det yderste på 'Mesmerizer’, hvilket gør det åbne auditive eventyr, som titlen på albummet antyder, endnu mere fascinerende.

To trommeslagere sammenflettes lige så ofte som de forfølger hver deres spor; en trombone gennem en basforstærker resonerer stærkt i hele kroppen, og en saxofon veksler mellem at få lytteren til at forstå saxofonens sande natur og være processeret til uigenkendelighed.

Albumaktuelle Selvhenter blev grundlagt i 2010 af trombonist Maria Bertel, saxofonist Sonja LaBianca, samt trommeslagerne Jaleh Negari og Anja Jacobsen. Med deres kompromisløse tilgang til at skabe musik ud fra instrumentale set-ups har ...

Læs mere


Line up:
  • Maria Bertel (trombone)
  • Sonja LaBianca (sax)
  • Jaleh Negari (trommer)
  • Anja Jacobsen (trommer)

Lignende koncerter i Copenhagen Jazz Festival 2023