Koncerten er afsluttet

Benjamin Koppel/ Randy Brecker - Story of Mankind
Randy Brecker lægger vejen forbi Winter Jazz for at medvirke på Benjamin Koppels nye værk Story of Mankind. Det er et værk der omhandler, hvor grusom menneskeheden kan være med udgangspunkt i 1.Verdenskrigs oplevelser fortalt gennem Apollinaire og den nuværende krig i Ukraine. Guillaume Apollinaire var fransk poet og deltog i 1. Verdenskrig. Han anses af mange for at være en af det 20. Århundredes største poeter og har dannet grundstenen for den litterære surrealisme. Når krigen igen rammer Europa d. 24. februar 2022 er det absurde og surrealistisk forfærdende igen en realitet og hvordan beskriver man det og bevidner det? Benjamin Koppels værk vil berøre det svære emne.

Trompetisten Randy Brecker er en ener på den amerikanske jazzscene. En stilskaber, der med sin virtuositet og bredde har optrådt lige hjemmevant med som Eliane Elias, Stevie Wonder, Dire Straits, Horace Silver, Blood Sweat and Tears og selvfølgelig Brecker Brothers, som han skabte med si...

Læs mere


Line up:
  • Randy Brecker(trompet), Benjamin Koppel(Sax), Frederikke Vedel(Vokal), Søren Møller(piano), Johnny Åman(Bas), Ferenc Nemeth(trommer)