Koncerten er afsluttet

Ale Möller Trio


Contemporary DKK 340


Efter mere end 60 års turné rundt i verden og mere end 1200 registrerede kompositioner hos STIM, udgiver den anerkendte multi-musiker Ale Möller en plade med fortolkninger af andres sange.

At forsøge at liste alle de priser og priser, Ale Möller har modtaget, er lige så umuligt som at opremse alle de instrumenter, han mestrer. Flere Grammy-vinder, certificeret legende og professor. Han har modtaget både kongelige medaljer og regeringens eksportærespris og er en internationalt anerkendt kunstner med stjernestatus verden over. I 2014 blev han tildelt den tidligere Beatles-producer George Martins prestigefyldte Sir George Martin Music Award og den tunge Lifetime Achievement Award deler Ale Möller som den første kunstner i Norden med navne som Bob Dylan, Pete Seeger, Odetta, Joan Baez og Harry Belafonte.

Det, der startede med en trompet og et ungdommeligt forhold til jazz, fortsatte i et hedt kærlighedsforhold til græsk folkemusik og landede dereft...

Læs mere


Line up:
  • Ale Möller (mandola, accordeon, flutes, trumpet, voc), Mats Öberg (piano, keyboard, harmonica), Olle Linder (percussion, guitar)

Lignende koncerter i Vinterjazz 2024