Koncerten er afsluttet

Jorden Rundt med Malene Kjærgård


Børnejazz Jazz for Kids DKK 100 (voksne), 50 (børn)


Det er jazz i børnehøjde, der lader sig inspirere af musik fra forskellige lande. Hvorfor er der i grunden aldrig helt stille på Cuba? Hvorfor hænger der en klokke henover Yukonfloden? Hvorfor kaster de med farver i Indien og lotusblomster i Thailand? Og hvad er egentlig en savusauna? Hvorfor ligner Hawaii en kæmpestor chokoladekage? Hvorfor er Ernesto's mor så skrap på øen Trinidad? Og hvorfor vil Malenes morfar have chili con carne og ikke blomster på sin grav, når han er død?
Tag jeres børn med på en musikalsk jordomrejse med "Jorden Rundt med Malene Kjærgård”. Gå sammen med Malene på opdagelse i hendes morfars store, gamle rejsekuffert, fuld af historier, souvenirs og fund fra hele verden.

Til en ”Jorden Rundt” koncert, kommer børnene med på en interaktiv musikalsk rejse, hvor de bl.a. vil være med til "Mardi Gras" i New Orleans, en hæsblæsende farvefest i Indien, se kirsebærtræerne blomstre i Japan og drømme stort til lotusfest...

Læs mere


Line up:
  • Malene Kjærgård (Vocal), Maj Berit Guassora (Trompet m.m), Regin Fuhlendorf (Guitar), Tobias Dall (Kontrabas), Tira Skamby (Percussion)

Lignende koncerter i Vinterjazz 2024