For første gang i København: Gabrielle Cavassa & Joshua Redman Group indtager DR Koncerthuset 10. juli


Joshua Redman dykker ned i den amerikanske musiks sjæl med sit første vokalprojekt nogensinde med den forrygende Gabrielle Cavassa fra New Orleans – deres Blue Note-debut “Where Are We” har allerede vundet den største amerikanske kritikerpris som årets jazzalbum og danner udgangspunkt for en stor festivalaften i DR Koncerthusets Koncertsal onsdag d. 10. juli.

Joshua Redman er en af de mest hædrede og karismatiske musikere ud af generationen af moderne jazzartister, der brød frem i 1990’erne. Tenorsaxofonisten er præget af den musikalske arv fra John Coltrane, Sonny Rollins, Ornette Coleman og faderen, Dewey Redman, blandet sammen med The Beatles, Aretha Franklin, The Temptations, The Police, Earth, Wind and Fire m.fl. – en musikalsk alsidighed, der har givet Redman et stort publikum verden over.

Gabrielle Cavassa er et nyopdaget stjerneskud, oprindeligt fra Californien, men nu bosat i New Orleans, der af Kongsberg Festival er blevet beskrevet som en sensation på den internationale jazzscene – en sanger som synes at være influeret af både Portisheads Beth Gibbons såvel som de to store unikke og samfundsbevidste jazzstemmer Billie Holiday og Sarah Vaughan.

Med Joshua Redman og Gabrille Cavassas fælles Blue Note-debut, “Where Are We”, har gruppen allerede sikret sig topkarakter i Jazzwise og vundet både den engelske kritikerpris “Album of The Year 2023” i samme medie samt den toneangivende amerikanske kritikerpris, Jazz Journalists Association Award, for “Record of The Year”.

Onsdag aften kan du opleve denne gruppe for første gang i København!

Joshua Redman Group feat. Gabrielle Cavassa (US)
10/7, 19:30 – DR Koncerthuset, Koncertsalen
Læs mere / køb billet

 

Læs mere: Se det samlede program for DR Koncerthuset på Copenhagen Jazz Festival 2024