Meshell Ndegeocello & GinmanBlachmanDahl fuldender CJF2024-programmet på Bremen Teater


Det Grammy-vindende fænomen Meshell Ndegeocello og den anmelderroste supertrio GinmanBlachmanDahl fuldender CJF2024-programmet på Bremen Teater med aktuelle albumprojekter.

“Making music is the rare moment that I feel raceless and genderless”. Sådan beskriver den superproduktive bassist, rapper, sangskriver, producer m.m. Meshell Ndegeocello sin kunstneriske proces. Hun er en frontløber på den amerikanske musikscene, hvor hun har spillet med nogle af de største navne i jazz, soul og pop – på Copenhagen Jazz Festival præsenterer Meshell Ndegeocello sit nylige Grammy-vindende alternative jazzalbum “The Omnichord Real Book” på Bremen Teater den 8. juli.

Hvis ikke du allerede har oplevet GinmanBlachmanDahl live, så har du noget at se frem til. Det musikalske trekløver har gennem årtier været omtalt som en af Danmarks bedste jazztrioer – nu er de aktuelle med pladen ”What’s to come!”, der lige har modtaget 5 hjerter fra Politiken og 6 stjerner fra Gaffa, som de præsenterer på Copenhagen Jazz Festivals første lørdag den 6. juli.

Biletterne er i salg nu.

GinmanBlachmanDahl (DK)
Lørdag 6. juli, kl. 20:00 – Bremen Teater
Læs mere / køb billet

Meshell Ndegeocello (US)
Mandag 8. juli, kl. 20:00 – Bremen Teater
Læs mere / køb billet

Copenhagen Jazz Festival finder sted d. 5.-14. juli på 100 venues i hele byen. Læs mere og find billetter her: www.jazz.dk