August Rosenbaum fremfører nyt materiale i DR Koncerthuset


August Rosenbaum (Rhye, Quadron mm.) fremfører helt nyt materiale på Copenhagen Jazz Festival 2017, når den unge pianist/komponist indtager DR Koncerthusets vellydende Studie 2 med band og særlige gæsteoptrædener mandag den 10. juli. Det nye album, som er produceret af Robin Hannibal, henter inspiration fra bl.a. jazz, film- og elektronisk musik.

Den 29-årige August Rosenbaum er en af de mest respekterede unge kunstnere inden for moderne dansk musik. Han har vundet Danish Music Awards for sine soloprojekter, spillet på den prestigefulde Sónar Festival og Copenhagen Jazz Festival flere gange, og i 2014 blev hans album Heights shortlistet til Nordic Music Prize og de danske musikanmelderes pris, Steppeulven.

Rosenbaums musik fører filmisk melankoli og støvet klavermusik ind i 2017 med et helt moderne udtryk, der vil vække genklang i fans af bl.a. Ryuichi Sakamoto og Talk Talk. Hans musikalske samarbejder tæller bl.a. kunstnere som Quadron, Rhye, MØ, Nils Frahm, Sonic Youths Kim Gordon, Hotel Pro Forma og videokunstneren Jesper Just.

Han har bl.a. turneret verden som music director for Quadron, skrevet strygerarrangementer for MØ og spillet klaver på Rhye’s album “Woman”. I 2017 udkommer August Rosenbaums længe ventede soloprojekt via Tambourhinoceros. Albummet er lavet i samarbejde med Robin Hannibal (Rhye, Kendrick Lamar a.o.).

August Rosenbaum inviterer publikum til en hypnotisk tur gennem mørke, pulserende stemninger — med Rosenbaums tangentinstrumenter i centrum, flankeret af et stramt og virtuost eksekveret live-setup bestående af trommer, bas og et væld af synthesizere; foruden et par særlige gæsteoptrædener. Samlet line-up tba.

August Rosenbaum – Copenhagen Jazz Festival 2017
Mandag 10. juli, kl. 20.00 i DR Koncerthuset, Studie 2
Køb billet: http://burl.nu/pif43e

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted den 7.-16. juli 2017 på mere end 120 spillesteder i København og på Frederiksberg. Tak til Nordea-fonden.