Copenhagen Jazz Festival samarbejder med Politiken frem mod sommerens festival


Copenhagen Jazz Festival indleder nyt samarbejde med Dagbladet Politiken, der tilbyder billetter med PLUS-rabat (for abonnenter på Politiken) til flere danske og internationale hovednavne, og som udgiver en særlig jazzfestivaludgave af iByen fredag den 16. juni.

Politiken tilbyder billetter til Jazz by the Sea-koncerterne på Islands Brygge, hvor man blandt andet kan opleve internationale hovednavne som amerikanske Bill Frisell, den malinesiske kvinderetsforkæmper Oumou Sangaré, den brasilianske gæstestjerne Joyce Moreno og bassist Omer Avital, der er udnævnt som “Israels Charles Mingus”. Festivalens sidste lørdag står i den cubanske musiks tegn med Roberto Fonseca, der er ét af de mest anmelderroste navne i afrocubansk musik lige.

Sammen med KutiMangoes, Mikkel Nordsø Band og Girls in Airports udgøres det danske program på Jazz by the Sea af en stor hyldest til Trille (billedet). Skuespiller og sangerinde Mette Marckmann viderefører – med Trilles velsignelse og Trilles eget oprindelige band – arven efter den nyligt afdøde forfatter og musiker.

Der er også PLUS-rabat på det dansk-amerikanske jazztopmøde i Prøvehallen med The Art Of The Quartet (Erskine/Colley/Werner/Koppel), samt koncerterne med Ole Kock Hansens A Very Big Band og Erik Satie Revisited feat. Cæcilie Norby, Marilyn Mazur på Betty Nansen.

Køb billetter her: http://www.politiken.dk/plus/arrangementer/koncerter

Vanen tro kan Politikens læsere og Copenhagen Jazz Festivals publikum også se frem til en jazzudgave af iByen, der udkommer med avisen fredag den 16. juni og indeholder anbefalinger fra Politikens jazzanmeldere og foromtaler af festivalen. De sidste fem år er Copenhagen Jazz Festivals åbningskoncert blevet afholdt i Pressen under Politikens Hus.

Den 39. udgave af Copenhagen Jazz Festival finder sted den 7.-16. juli 2017.

Foto: Gregers Nielsen