P8 Jazz fylder æteren med festivalaktuelle gæster og spillesteder


Under Vinterjazz er jazzen over det hele – også i din radio, hvor du alle hverdage kan lægge blidt ud med programmet Snooze på DR P8 Jazz. Her har værterne Naya Buric og Niels Cederberg siden begyndelsen af Vinterjazz 2017 mellem klokken 7-9 inviteret en række musikalske gæster ind i studiet til en snak om aktuelle projekter og gæsternes landsdækkende anbefalinger til gode oplevelser på årets festival.

For de knap så morgenfriske er der mere Vinterjazz i æteren, når programmet Jazzoom fra klokken 16-17 reporterer fra festivalen med fokus på en række temaer som solokoncerter, ung jazz, skæve bandnavne, tributes, ny nordisk jazz og meget mere. Reportagen bliver dagligt krydret med et opkald til et af de mange medvirkende spillesteder. Her har små og store spillesteder som Dome of Visions i Aarhus, Fermaten i Herning, Dexter i Odense, KoncertKirken i København, Giant Steps i Svendborg, Forbrændingen i Albertslund og mange andre været direkte igennem med en statusopdatering fra deres unikke Vinterjazz 2017.

Festivalaktuelle kunstnere som Kasper Tranberg, Laura Toxværd, Jeppe Zeeberg, Jakob Bro, Mark Solborg, Josefine Cronholm, Felix Moseholm, Sinne Eeg, Elena Sitien og Jakob Anderskov har alle været en tur forbi Snooze. Under resten af Vinterjazz 2017 får programmet besøg af blandt andre Niels Oldin, Cæcilie Norby, Moussa & Marco Diallo og The KutiMangoes. Der er med andre ord al mulig grund til at lukke jazzen ind i din radio og lade dig inspirere af de mange festivalkunstneres travle kalendere. 

Du kan lytte til tidligere og kommende udsendelser på www.dr.dk/p8jazz. Gæsterne i Snooze fra 13-17/2 finder du her:

13/2: Snooze med Kasper Tranberg

14/2: Snooze med Jakob Bro

15/2: Snooze med Jeppe Zeeberg

16/2: Snooze med Mark Solborg

17/2: Snooze med Laura Toxværd

Du finder P8 Jazz gennem din nærmeste DAB-radio og på computere og telefoner med internetadgang.