Stor amerikansk stemme når Jylland rundt på Vinterjazz 2019


Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er en af tidens stærkeste stemmer inden for soul, gospel og americana. Til Vinterjazz 2019 kan du se frem til tre koncerter med det dansk-gifte sangtalent

Indra Rios-Moores seneste album, det af legendariske Larry Klein producerede “Heartland” fra 2015, fik fantastiske anmeldelser og kastede blandt andet en amerikansk Grammy-nominering af sig.

Nu er Indra Rios-Moore klar med et nyt album, “Carry My Heart”, som er udgivet på det velrenommerede jazzselskab Verve og produceret af Jay Newland, der stod bag Norah Jones’ store gennembrud, “Come Away with Me”.

Indra Rios-Moores musik har stærke rødder i den amerikanske musiktradition med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots. Repertoiret indeholder både egne sange og nye personlige fortolkninger af blandt andet David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington.

Du kan opleve Indra ved tre koncerter under den kommende Vinterjazz:

 

5/2, kl. 20:00 – Fermaten, Herning – Læs mere / Køb billet

7/2, kl. 20:00 – Tøjhuset, Fredericia – Læs mere / Køb billet

9/2, kl. 12:00 – Kulturhus Kappelborg, Skagen – Læs mere / Køb billet

 

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og er arrangeret i samarbejde med flere end 120 spillesteder og arrangører fra Skagen til Bornholm. Vinterjazz 2019 finder sted fra 1-24 februar.