Picniq

Hammelstrupvej 100, 2450 København SV
Se på kort
Picniq - Valbyparkens spiseri er en folkelig café, restaurant og samlingssted midt i grønne Valbyparken – med kig til stjernehimlen over København. I det daglige trylles med bæredygtig gastronomi af lokale råvarer, samtidig med at der på udvalgte aftener afholdes sociale, kulturelle arrangementer.

Under Copenhagen Jazz Festival i juli integrerer vi musik, fællesskab, nærvær og væredygtighed med jazz-koncerter på vores skønne terrasse – blandt fuglefløjt, blomster og træer. Herfra kan koncerterne nydes siddende i en loungestol med en kølig drink/øl/vin i hånden.

Praktisk information

Picniq byder på mad og drikke både morgen, brunch (weekends), middag og aften, hvor nøgleordene er family sharing og deleretter. Maden skabes fra bunden i et køkken, der byder på både det velkendte og trygge, samtidig med at smagsløgene overraskes.

Under Copenhagen Jazz Festival er det muligt at nyde et dejligt måltid, før, under eller efter, at terrassen bliver fyldt med ‘jazzisk’ vellyd – ligesom at væskedepoterne kan fyldes op under koncerterne. Menukortet skifter efter sæson og kan ses på hjemmesiden: https://picniq.dk/menu/.

Sammen med de sociale arrangementer og den hjertevarme stemning, gøres turen ud i Valbyparken til en velsmagende og opløftende oplevelse.

  • https://picniq.dk
  • info@picniq.dk
  • 71 79 24 50
  • Kapacitet: 70-100
  • Betaling: Dankort, Mobile Pay, Kontant, VISA, MasterCard
  • Transport: Parkering: 50 meter fra Picniq, Offentlig transport: København Syd st. er en fin gåtur på 1,5 km væk

Koncerter i Copenhagen Jazz Festival