KunstCentret Silkeborg Bad

Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg
Se på kort
KunstCentret Silkeborg Bad er en selvejende institution. Den blev stiftet i 1992 på initiativ af bl.a. Silkeborg Kommune, den selvejende institution Silkeborg Teater, daværende Turistforeningen for Silkeborg og Gjern samt daværende Realkredit Danmark. De nævnte stiftere har plads i institutionens bestyrelse. 


Institutionen har til huse i nogle af de bygninger, som i sin tid hørte til kurstedet Silkeborg Bad. Navnet ”KunstCentret Silkeborg Bad” afspejler dermed både fortid og nutid.


Nu præsenteres skiftende danske og internationale kunstudstillinger, fortrinsvis med nulevende kunstnere.  


En professionel medarbejderstab på 10 fastansatte står for den daglige drift af både kunstcenter, bygninger og parkområde. Dertil kommer 85 frivillige, som hjælper til med forskellige opgaver.


Praktisk information

CAFÉ ØRNSØ
Få en unik caféoplevelse med en flot udsigt over Ørnsø. Sortimentet består af lette og lune frokostretter, hjemmebagte kager, chokolade, småkager m.v. Der kan desuden købes vin, øl/vand, varm chokolade, kaffe/the, m.v.

I weekender er der frokostbuffet kl. 12-15. Pris 128 kr. (Børn ½ pris).

BESTIL BORD I CAFÉEN
Det er en god idé, især i weekenderne, at bestille bord, før du besøger caféen, så du er sikker på at få en plads. Kontakt caféen på tlf. 86 81 63 29

CAFEENS ÅBNINGSTID
Sommer (maj-september): Tirsdag-søndag kl. 10-16.30
Vinter (oktober-april): Tirsdag-fredag kl. 12-16, lørdag-søndag kl. 11-16.30

  • www.silkeborgbad.dk
  • reception@silkeborgbad.dk
  • +45 8681 6329
  • Åbningstider: ÅBNINGSTIDER Sommer (maj - september) Tirsdag - søndag 10 - 17 Vinter (oktober - april) Tirsdag - fredag 12 - 16 Lørdag - søndag 11 - 17 Mandag lukket hele året (dog åbent 2. påskedag og 2. pinsedag).

Koncerter i Vinterjazz 2018