Kontakt


Copenhagen Jazz Festival
Sankt Peders Stræde 28C, 2. sal
1453 København K.
information@jazz.dk
booking@jazz.dk
+45 3393 2013

CVR-nummer: 75892616

Sekretariat


Kenneth Hansen → kenneth@jazz.dk
Festivalleder

Jakob Drong → jakob@jazz.dk
Bookingkoordinator

Simon Christensen → simon@jazz.dk
Kommunikationsansvarlig

Kasper Stougaard → kasper@jazz.dk
Kommunikationsmedarbejder

Spillestedstilmelding


Nye spillesteder og arrangører, som ønsker at medvirke i Copenhagen Jazz Festival eller Vinterjazz, kan få tilsendt en invitation og information om betingelserne for at medvirke. Send venligst en mail til venue@jazz.dk med oplysninger om hjemmeside, kapacitet, kunstnerisk linie og anden praktisk information. Så vender vi hurtigt tilbage.

Spillestedstilmeldingen til Vinterjazz finder sted i efteråret.

Booking


Alle henvendelser vedrørende booking til Copenhagen Jazz Festival og Vinterjazz bedes sendt via mail til booking@jazz.dk eller med post på vores kontoradresse. Henvendelsen skal så vidt muligt indeholde links med lyd og evt. billeder af det aktuelle projekt. Da vi modtager mange forespørgsler, kan vi desværre ikke besvare alle henvendelser. Du vil blive kontaktet, hvis der bliver mulighed for at præsentere dit projekt. Skriv gerne projektets, artistens eller bandets navn i emnefeltet eller på kuverten.

Sekretariatet står for booking- og produktion af ca. 100 af de i alt 1.200 koncerter under Copenhagen Jazz Festival og kun en mindre del af koncerter under Vinterjazz, så det anbefales også at tage kontakt direkte til de medvirkende spillesteder, som hverisær er økonomisk og kunstnerisk ansvarlige for hver deres program under festivalerne. Find en samlet liste over alle danske jazzspillesteder her: http://www.jazzdanmark.dk/da/database

Presseakkreditering


Hvis du ønsker at blive akkrediteret til koncerter, arrangementer, pressemøder eller andre events arrangeret af Copenhagen Jazz Festival, skal du sende en mail til press@jazz.dk. Din henvendelse skal indeholde navne på de medier, du repræsenterer, og links til tidligere publikationer.

Retningslinjer for god tone


Vi får mange kommentarer og indlæg på Facebook og Instagram hver eneste dag, og vi følger løbende, hvad der bliver skrevet. Alle har pligt til at skrive i respekt for andres holdninger og meninger, og i lighed med andre lignende organisationer accepterer vi ikke indlæg, der er nedladende, afsporer debatten, chikanerer andre, er hadefulde, eller er skrevet af falske profiler – det gælder også profiler, der ikke er personlige. Vi accepterer heller ikke indhold af reklamemæssig karakter eller decideret spam.

Vi forbeholder os retten til at slette eller skjule alle indlæg og kommentarer, der overtræder ovenstående retningslinjer eller er i strid med dansk lovgivning. Vi udelukker eller blokerer brugere uden forudgående varsel, hvis retningslinjerne bliver brudt konsekvent eller groft.

Copenhagen Jazz Festival tager debatten på vores platforme alvorligt, fordi vi mener, den er vigtig for oplevelsen af en mangfoldig og helstøbt festival. Det hele kan faktisk opsummeres meget simpelt: Tal pænt til hinanden.

Vi opfordrer alle, der ser en kommentar, der er upassende, til at rapportere det, så vi sammen kan opretholde en god debat. Du kan kontakte Copenhagen Jazz Festival på information@jazz.dk. På forhånd tak.