Montmartre er klar med årets festivalprogram under titlen “The Unsung Heroes”


”The Unsung Heroes” er temaet for årets Copenhagen Jazz Festival på Jazzhus Montmartre, hvor spillestedet præsenterer en række store personligheder i jazzen.

Ronnie Cuber er en stor kunstner på barytonsaxen. Hans spil er funky og medrivende, og gennem en lang karriere har han samarbejdet med George Benson, Frank Sinatra, Eric Clapton, Dr. Lonnie Smith og Steve Gadd, som alle holder af den tykke lyd fra barytonsaxen. Ronnie Cuber kan opleves den 7.-9. juli med Nikolaj Bentzon Trio feat. Rodney Green.

Larry Willis er en anden mester, som har været med til at skabe jazzen, som vi kender den i dag. Sammen med Kenny Barron, Herbie Hancock og Tommy Flanegan står Larry Willis som en af jazzens fremmeste pianister og komponister. En stor kunstner, som har spillet alt fra Lee Morgan til Blod, Sweat & Tears. Hør ham med vibrafonisten Warren Wolf 4.-5. juli.

Blandt de nye toptalenter finder man danske Carsten Dahl – den fødte pianist. Inspirationen synes at være uendelig, og få andre musikere i verden formår som Dahl at gribe øjeblikket uden at glemme mestrene, som kom før ham. Carsten Dahl spiller 3. juli med Dahl/Vinding/Riel.

Dave Kikoski og Warren Wolf tilhører to forskellige generationer, men er begge absolutte spydspidser i jazzen. De spiller med et teknisk overskud, det brede swing og en melodiøs ro, som man kun sjældent oplever.

Koncertinformation:

1.-2. juli, kl. 20:00 → Dave Kikoski Danish Quartet (US/DK) // LÆS MERE
3. juli, kl. 20:00 → Dahl/Vinding/Riel // LÆS MERE & KØB BILLET
4.-5. juli, kl. 20:00 → Larry Willis Quartet feat. Warren Wolf (US/DK) // LÆS MERE
7.-9. juli, kl. 20:00 → Ronnie Cuber + Nikolaj Bentzon Trio (US/DK) // LÆS MERE