Se den første bølge af kunstnere på Vinterjazz 2022


Udgivet 5. november 2021

Den kommende Vinterjazz-festival begynder så småt at finde sin form i disse uger, hvor både turnéer med danske kunstnere og de første internationale navne melder deres ankomst på den landsdækkende spillestedsfestival i februar 2022

Blandt de internationale tilføjelser finder man den Grammy- og Oscar-nominerede maliske sangerinde, guitarist, sangskriver og skuespiller Fatoumata Diawara (ML), der kommer på sjældent dansk besøg. Det internationale verdensmusikfænomen har allieret sig med DR Big Band og optræder med musikken fra sine tre plader i både København og Svendborg. Du kan desuden glæde dig til navne som Sons of Kemet (UK), Adam Ben Ezra (IL), Fabrizio Bosso (IT), Nils Økland Band (NO), Claire Martin (UK) og Madeleine Peyroux (US), der alle er at finde på programmet.

Vinterjazz betyder som altid også masser af turnerende danske musikere, der ofte lægger vejen forbi spillesteder uden for landets største byer. Indtil videre er der grund til at glæde sig til så forskellige kunstnere og grupper som Bremer/McCoyKira Skov – Spirit TreeMorten Schantz “Dynasty”BalstyrkoChris Minh DokyKarmen x Abekejser x HornsHvalfugl m.fl.

Arbejdet med den kommende Vinterjazz 2022 fortsætter, og du kan følge med i de mange offentliggørelser på vores Facebook-side og i koncertoversigten, hvor du kan læse mere om de enkelte koncerter og købe billetter.

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, der fejrer jazzen og udforsker dens mange forgreninger. Vinterjazz 2022 finder sted den 3.-27. februar. Tak til Nordea-fonden og Statens Kunstfond.