WiMP satser på jazzen og dækker de bedste oplevelser under Copenhagen Jazz Festival


Under Copenhagen Jazz Festival vil København summe af musik, når mere end 1200 koncerter med en række spændende internationale og danske jazzartister vil kunne opleves på klubber, i koncertsale, på caféer, i gaderne, på byens strøg og flotte haver, og alle de mange særlige festival venues, som vækkes til live i Indre By, brokvarterne, Frederiksberg, Amager, Valby, Rødovre med mere. I den forbindelse er WiMP gået sammen med Copenhagen Jazz Festival for at fejre jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger.

Streamingtjenesten WiMP er officiel partner for Copenhagen Jazz Festival og sætter i den anledning ekstra fokus på jazzens univers – hele året rundt!

”Danmark har nogle af de mest anerkendte jazzmusikere og en af de mest velrenommerede jazzfestivaler i verden. Det synes vi fortjener ekstra opmærksomhed og derfor hylder vi jazzen. Samtidig er det en voldsom populær festival med et meget dedikeret publikum og vi glæder os til at forkæle dem med en masse gode anbefalinger,” – Jonas Kleinschmidt, musikredaktør WiMP.

Gennem de 10 dage festivalen varer vil WiMP være din musikalske partner og give dig et indblik i jazzens univers og et overblik over de mange events Copenhagen Jazz Festival præsenterer. WiMP byder på program guides til Copenhagen Jazz Festivals mange koncerter og events, et utal af playlister – lige fra jazzens bagkatalog til spillelister kreeret af jazzens kunstnere og kultur personligheder.

Via WiMPs online magazine, magazine.wimp.dk, vil du kunne læse spændende interviews med såvel internationale som danske navne – herunder eksklusive interviews med Gregory Porter og Don Was (Præsident for pladeselskabet Blue Note). Derudover kan du se eksklusive video sessions med blandt andre Ginman, Blachman og Dahl.


Publikum får én måneds gratis adgang til streaming i den bedste lydkvalitet

“Jazz handler så meget om klang og de danske jazzfans skal naturligvis have adgang til deres yndlingsmusik i den bedste lydkvalitet. Derfor stiller vi vores WiMP HiFi med lossless lydkvalitet til rådighed for dem,” – Morten Remmer, managing director WiMP.

Vi kender alle til at bruge lørdag eftermiddag på at lede på loftet efter de gamle jazzklassikere eller have fået en ridse i vores elskede Scofield plade. Du behøves ikke længere lede dagen lang eller bekymre dig om ridser, for med WiMP HiFi introducerer vi dig til en ny streamingtjeneste med en uendelighed af jazzens numre i den helt rette lyd.

Som et ekstra tilbud til Copenhagen Jazz Festivals mange gæster tilbyder WiMP nemlig en måneds abonnement på WiMP HiFi, hvor det er muligt at nyde jazzen i lossless lydkvalitet – den ukomprimerede lyd som du kender den fra de fysiske formater.

“Jeg har arbejdet på min lyd i årtier, så for at få det fulde udbytte af mine album, skal du lytte til dem i lossless lydkvalitet,” – John Scofield

Forbered dig til årets jazzfestival sammen med playlister og eksklusivt redaktionelt indhold fra WiMP. Copenhagen Jazz Festivals publikum, som signer-up inden den 17. juni, får adgang til én måneds gratis abonnement på WiMP Hi-Fi (værdi 199 kroner):

Link til brugere, som endnu ikke har en WiMP-profil:
WiMP.lnk.to/30DagesHifiTilNyeWimpBrugere

Link til brugere med en eksisterende WiMP-profil:
WiMP.lnk.to/30DagesHifiTilEksisterendeWiMPBrugere

 

Koncertinformation

Mandag den 7. juli, 20.00: Ginman Blachman Dahl
→ Jazz By The Sea / Kulturhuset Islands Brygge KØB BILLET

Tirsdag den 8. juli, 20.00: The John Scofield Überjam Band (US)
→ Concert Hall Events / DR Koncerthuset KØB BILLET

(Foto: Petra Kleis)