Søren Ulrik Thomsen, Henrik Nordbrandt, Kresten Osgood m.fl. hylder Ole Sarvig den 29. september


Musiker Kresten Osgood og digter Søren Ulrik Thomsen inviterer til en storstilet hyldest til digteren Ole Sarvig i Jazzhouse. Med sig har de et pragthold af digtere, forfattere og musikere, der løfter arven fra den store modernist – bl.a. Henrik Nordbrandt, Steen Jørgensen, Signe Gjessing, T.S. Høeg m.fl. Koncerten præsenteres af Copenhagen Jazz Festival i samarbejde med Jazzhouse.

Line-up:
Søren Ulrik Thomsen
Kresten Osgood
Jokum Rohde
Henrik Nordbrandt
T.S. Høeg
Signe Gjessing
Morten Søkilde
Jens Martin Eriksen
Rasmus Botoft
Steen Jørgensen
Maria Laurette Friis
Martin Dahl
Mikkel Grevsen
Janus Rønn Lind
Nils Gröndahl
Peter Brandt

Kresten Osgood og Søren Ulrik Thomsen deler en begejstring for den store danske digter Ole Sarvig og har i fællesskab kurateret denne hyldestaften til ham. Som en af landets første virkelige modernister bliver Sarvigs ikoniske billedverden og hans gådefulde og søvngængeragtigt sikre poesi ved med at fascinere nye generationer af kunstnere.

Hans fascinationskraft understreges af den perlerække af kunstnere, som Kresten Osgood og Søren Ulrik Thomsen nøje har udvalgt til at medvirke på aftenen. Her kan man både opleve nogle af landets førende forfattere som Henrik Nordbrandt, Jens Martin Eriksen og Signe Gjessing samt højt respekterede musikere som Steen Jørgensen og Maria Laurette Friis.

De medvirkende kunstnere præsenterer forskellige vinkler på Ole Sarvigs rige forfatterskab. Der vil være oplæsning med og uden musik og musik uden oplæsning. Specielt til aftenen præsenteres desuden nykomponerede sange med Sarvig-tekster.

Jazzhouse og Copenhagen Jazz Festival er stolte over sammen at præsentere denne unikke aften, hvor den poetiske arv fra en af Danmarks vigtigste modernister løftes af et sand stjernehold af digtere, forfattere og musikere.

Copenhagen Jazz Festival & Jazzhouse præsenterer
Hyldest til Ole Sarvig feat. Søren Ulrik Thomsen, Kresten Osgood m.fl.
Fredag den 29. september 2017, kl. 21.00 i Jazzhouse
Køb billet: http://burl.nu/4gpdnz