P8 Jazz Alive 2018 offentliggør fuldt program – følg aftenen live i din radio


Jazz rimer på varme og vildskab, verdensborger og vidtrækkende visum, værtshus og villatelt, visionær og vibrerende, vrøvlet og vildtvoksende, vemod og venskab. En lille smule violet velour.

Kom og få det hele d. 09. marts 2018, hvor P8 Jazz har komponeret et helt særligt program til dig med jazz fra de allerbedste hylder.

For tredje år i træk lægger DR Koncerthuset mørkerøde plyssæder til en anderledes musikalsk oplevelse, hvor unge og gamle musikere med forskellige udgangspunkter mødes og undersøger jazzens spændvidde på scenen. Fra det groovy og gyngende til det sarte og sjælelige. Uanset om du er ny og nysgerrig i jazzland, eller om du allerede har garvede jazz-ører, tager P8 Jazz dig i hånden og præsenterer dig for en vifte af håndplukkede musikalske oplevelser.

Line-up:

Suspekt m. Louis Winding, Søren Kjærgaard og DR Big Band

Nulle m. Mads Vinding, Zier Romme, Andreas Svendsen og Anders Gaardmand

Hüseyin Özcan (TYR) m. Simona Abdallah

Cæcilie Trier & Heine Hansen

Jukka Eskola (FIN)

Too Much Guitar! m. Aske Jacoby, Mikkel Ploug, Niclas Knudsen, Pergade

Trypical Cumbia (CHL, VEN, BRA)

Melanie De Biasio (BEL)

Jacob Anderskov & Anders Filipsen vs. Graabrødre Kammerkor

Athletic Progression feat. Niclas Knudsen

DR Big Band m. dirigent Miho Hazama (JAP)

 

P8 Jazz Alive 2018 er allerede udsolgt, men fortvivl ej – hele aftenens program bliver nemlig live-transmitteret direkte på P8 Jazz og forskudt kl. 21:00 på DR K. Du kan tænde for udsendelsen kl. 20:00 her: www.dr.dk/radio/p8jazz