Union

Nørre Allé 7, 2200 København N
View map
Copenhagen's culture house for global perspectives on culture and knowledge

Practical information

Union er et kulturhus på Nørre Allé 7 på Nørrebro i København.

Kulturhuset har eksisteret siden 1993 og har gennem årene været et fyrtårn for det interkulturelle arbejde i Danmark. Over 20 forskellige foreninger og organisationer er medlemmer af Union, og har til huse her. Mange flere har regelmæssige aktiviteter i huset.

Aula er navnet på Unions venue på første sal hvor musikprogrammet fyldes med globale rødder, jazz / improv, elektronisk musik, lydeksperimenter samt spændende nye toner fra hele verden.

Union disponerer desuden over et bevægelsesrum, lydstudier, podcaststudie, mødelokaler og meget mere. Den socioøkonomiske restaurant Send Flere Krydderier står for de kulinariske oplevelser i caféen.

Spillestedet ALICE ligger i Unions koncertsal i baggården. ALICE præsenterer et dristigt musikprogram af høj kvalitet. Grundet ombygning, er ALICE flyttet midlertidigt til Stairway i Vanløse..

Langt det meste af det kulturelle indhold i Union består af samskabelsesprojekter med et interkulturelt fokus, såsom foredrag, teater, ord, screeninger, udstillinger, festivaler og koncerter.

Mere end 400 arrangementer finder sted årligt i Union.

Se vores program på hjemmesiden.

  • https://union.kk.dk/
  • union@kk.dk
  • 40149330
  • Capacity: 150
  • Payment: Mobile Pay, Kontant
  • Transport: 1A, 5C, M1, M2 (Forum st.), A, B, C, E, F, H (Nørreport st.)

Concerts forCopenhagen Jazz Festival