Rejs nemt og billigt med Eventbillet til bus, tog og metro


Copenhagen Jazz Festival finder sted på mere end 120 spillesteder fordelt ud i hele København og på Frederiksberg. Den spreder sig over byens torve, haver og offentlige rum om dagen – og rykker ind på klubberne, i koncertsalene, på caféerne og alle mulige andre steder i aftentimerne. Det kan let virke uoverskueligt at nå det hele, men akkurat som de seneste år er hjælpen nær.

Den 7.-16. juli tilbyder DOT – Din Offentlige Transport – nemlig en særlig Eventbillet, der lader dig rejse ubegrænset med bus, tog og metro i 12 timer, så du kan nyde Copenhagen Jazz Festival på farten og rejse ubesværet mellem de mange venues. Med Eventbilletten kan du skifte transport, som det passer dig. Du kan rejse mellem spillestederne i Indre By og brokvartererne og ud til yderområderne i Vanløse, Klampenborg, Rødovre, Kastrup, samt til og fra din bopæl.

Eventbilletten forudbestilles på internettet og leveres direkte via sms til din telefon. Billetten er gyldig i 12 timer fra kl. 12.00-24.00 hver dag under festivalen. Prisen er 30 DKK for zone 1-4 (København inkl. lufthavnen) og 60 DKK for zone 1-99 (alle zoner i Region Hovedstaden). Bemærk at to børn under 12 år rejser gratis med på din billet.

Køb billet: www.eventbillet.dk

12-timers Eventbillet til Copenhagen Jazz Festival 2017 kan forudstilles via eventbillet.dk fra begyndelsen af juni. Eventbilletten er en sms-billet, der leveres direkte til din telefon på gyldighedstidspunktet. Eventbilletten udbydes af Din Offentlige Transport (Movia, Metro, DSB S-tog).

Ønsker du mere information om rejsetider, og om hvordan du kommer til de enkelte arrangementer, så kan www.rejseplanen.dk hjælpe dig på vej. Hvis du har problemer på rejsen, kan du kontakte kundeservice på www.dinoffentligetransport.dk.