Kom til Copenhagen Jazz Festival med U26-rabat


Er du under 26 år og nysgerrig på Copenhagen Jazz Festivals mange koncerter? Så er der godt nyt – den såkaldte U26-billet vender nemlig tilbage i år, og det gør det forhåbentlig lidt nemmere at overskue billetpriserne for den yngre del af festivalens publikum.

I samarbejde med Nordea-fonden sikrer U26 fordelagtige billetpriser for alle koncertgængere under 26 år. Ordningen dækker i år en stribe af festivalens internationale navne, der kan opleves på scener som DR Koncerthuset og Jazzhouse og under temaet Jazz by the Sea på Kulturhuset Islands Brygge.

Det er muligt at købe U26-billetter gennem Billetlugen til de følgende koncerter under Copenhagen Jazz Festival 2016:

 

DR Koncerthuset, Studie 2

Britiske GoGo Penguin er først og fremmest en klavertrio med afsæt i jazzen, men det forhindrer ikke gruppens nysgerrige medlemmer i at trække på et bredt arsenal fra den elektroniske musik – her er alt fra knækkede breakbeats, nostalgiske arkadespilslyde, hypnotiske melodier á la Aphex Twin og rumlende lave frekvenser. Gruppens unikke lyd er tidligere blevet kaldt ”akustisk electronica”, og det er ikke meget galt.

Tirsdag 5/7, kl. 21:00: GoGo Penguin (UK) – INFO // BILLETTER

De har taget et helt kontinent med storm og blev opdaget af det danske publikum til en fantastisk koncert på Roskilde Festival 2013. Brasilianske Bixiga 70 er et af vor tids mest sammenspillede og medrivende afrobeat-orkestre, der turnerer hele verden i storformat, blandt andet med fusionsgruppen Snarky Puppy. Under årets Copenhagen Jazz Festival får festivalpublikummet mulighed for at mærke Bixiga 70s storsvingende smeltedigel på egen krop, når Copenhagen Jazz Festival og Global byder gruppen velkommen i DR Koncerthusets Studie 2.

Torsdag 7/7, kl. 21:00: Bixiga 70 (BRA) – INFO // BILLETTER

 

Jazzhouse

Spillestedet Jazzhouse inviterer under Copenhagen Jazz Festival 2016 det unge publikum inden for til både dansk fremsyn i form af saxofonisten Mette Rasmussen, en norsk-amerikansk smeltedigel i The Young Mothers medrivende genreblanding samt slacker-geniet Sun Araw aka. Cameron Stallones og hans let bedøvede og spacy solhymner.

Onsdag 6/7, kl. 21:00: Mette Rasmussen Quintet (DK/DE/UK/SE) + Oba Loba (PT) – INFO // BILLETTER
Torsdag 7/7, kl. 21:00: The Young Mothers (NO/US) – INFO // BILLETTER
Lørdag 9/7, kl. 20:00: Sun Araw (US/DK) + August Rosenbaum – INFO // BILLETTER

 

Kulturhuset Islands Brygge/Jazz by the Sea

Jazz by the Sea er et tilbagevendende og særdeles populært festivaltema, der hver aften under festivalen byder på koncerter under åben himmel ved Kulturhuset Islands Brygge. Koncerterne spænder fra verdensmusikalske stjerner, ny folkemusik, balkanfest til store vokalnavne og særprojekter med cremen af dansk jazz. Der er U26-billetter til samtlige koncerter under temaet.

Fredag 1/7, kl. 20:00 – Carsten Dahl plays Sting – INFO // BILLETTER
Lørdag 2/7, kl. 20:00 – Levende Billeder feat. Emil de Waal, Fuzzy m. fl. – INFO // BILLETTER
Søndag 3/7, kl. 20:00 – Pierre Dørges New Jungle Orchestra med Povl Dissing og Kirk Knuffke (DK/US) – INFO // BILLETTER
Mandag 4/7, kl. 20:00 – Sinne Eeg Group – INFO // BILLETTER
Tirsdag 5/7, kl. 20:00 – Arturo Sandoval Sextet (CU) – INFO // BILLETTER
Onsdag 6/7, kl. 20:00 – Bjonko Balkan Beats – INFO // BILLETTER
Torsdag 7/7, kl. 20:00 – Dreamers’ Circus – INFO // BILLETTER
Fredag 8/7, kl. 20:00 – Global præsenterer Sidestepper (COL/UK) – INFO // BILLETTER
Lørdag 9/7, kl. 20:00 – Marilyn Mazur “Shamania” – INFO // BILLETTER

 

Billettypen U26 kan vælges i billetsalget på hver enkelt koncert. Husk at medbringe ID.

Copenhagen Jazz Festival har eksisteret siden 1979 og er én af Europas største jazzfestivaler. Den 38. udgave af Copenhagen Jazz Festival tæller mere end 1300 koncerter fordelt på 120 spillesteder den 1.-10. juli 2016. Info & program: www.jazz.dk/koncerter – Tak til Nordea-fonden.