The concert has finished

Else Marie Pade 100 år – musik og debat
The event description is not available in your language.

Else Marie Pade 100 år – musik og debat
Koncert med XYZ Sound Collective og debat om Pades betydning for avantgarden
I 2024 ville den elektroniske lydkunstner Else Marie Pade være fyldt 100 år. Det markerer FOF København og KU.BE under Vinterjazz, som finder sted 1.-25. februar i hele Danmark. Glæd dig til en opførelse af et af Pades værker og en paneldebat, hvor lydforsker Ingeborg Okkels og musiker Mike Sheridan diskuterer og perspektiverer Pades betydning for avantgarden og kompositionsmusikken. Debatten kommer også ind på den aktuelle generation af eksperimenterende komponisters vilkår. Til at moderere debatten har vi musiker og forfatter Henrik Marstal, som i øvrigt er ved at skrive en bog om Else Marie Pade.
Else Marie Pades ikoniske værk »Faust« opføres live på acousmonium (mange højtalere) af lydkunstnerkollektivet XYZ Sound Collective med Lola Ajima og Stefani Wisting ba...

Read more


Line up:
  • Stefani Wisting
  • Stefani Wisting er med kunstnernavnet Lu/Na en eksperimenterende vokalist og lydkunstner. Han er uddannet lydtekniker med baggrund i musikvidenskab og karosseri.
  • Lola Ajima
  • Lola Ajima er uddannet elektroakustisk komponist fra Conservatoire de Pantin, Paris, hvor hun specialiserede sig i at spille på acousmonium. Derudover er hun live looper og underviser i elektronisk lyd og musik som medstifter af Beats by Girlz i Danmark og Frankrig.

Similar Concerts for Vinterjazz 2024