The concert has finished

Janne Mark & Aarhus Jazz Orchestra feat. Arve Henriksen

The event description is not available in your language.

Til denne koncert kan du opleve Janne Mark og Aarhus Jazz Orchestra sammen med Arve Henriksen, når de sammen fortolker materiale fra de to prisnominerede albums PILGRIM og KONTINENT samt helt nye sange komponeret til lejligheden. Den danske forfatter Naja Marie Aidt, der i 2022 modtog Det Svenske Akademis nordiske pris (den lille nobelpris), præsenteres i to sange med musik af Janne Mark. Ubesværet blander de sig med den nordiske salmetone og klare melodiske streg, der karakteriserer Janne Marks produktion.

Line up:
  • Den anmelderroste sanger og komponist Janne Mark har med sine kalejdoskopiske optegnelser fra pilgrimsvandringer i musik og eksistens stadfæstet sig som en af de væsentligste salmedigtere og komponister i sin tid.
  • DELTA er en koncertrejse hvor den fællessangbare melodi bevæger sig med pilgrimmen ud på et større kontinent, der munder ud i et strømmende, farverigt delta med frit udsyn til en vidtrækkende horisont.
  • Norske Arve Henriksen har med over 140 udgivelser, flere af dem på det anerkendte tyske pladeselskab ECM, markeret sig som én af de vigtigste stemmer i nyere europæisk jazz og er kendt for sit genrenedbrydende og lyriske tonesprog.
  • Aarhus Jazz Orchestra er et prisvindende aarhusiansk bigband, der med en åben og nysgerrig tilgang til musikken arbejder med at skubbe grænserne for bigbandmusikken. I orkestret sidder nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og de høster jævnligt rosende anmeldelser, ligesom de har vundet flere priser ved Danish Music Awards Jazz.

Similar Concerts for Vinterjazz 2024