Mikael Simpson indtager DR Koncerthuset med nyt band og ny lyd d. 25. februar


Den prisvindende sanger, sangskriver og radiovært Mikael Simpson har samlet et suverænt band med profiler fra jazzens verden til at fremføre sine største sange til Vinterjazz 2022 i DR Koncerthusets koncertsal i håndspillede, analoge udgaver fredag den 25. februar.

“Jeg har været så ekstremt privilegeret at kunne spille med mange fantastiske musikere gennem de sidste 20 år. Med den her gruppe er jeg nået til et punkt i min musikalske tilværelse, hvor drømme bliver til virkelighed,” siger Mikael Simpson om det nye band, som består af hans faste pianist Asger Baden, en meriteret rytmegruppe med AC på bas og Jakob Høyer på trommer (også Raveonettes, The Savage Rose, Sort Sol, Kira Skov m.fl.), samt den efterspurgte trompetist Kasper Tranberg, der har spillet med alle fra Yusef Lateef til C.V. Jørgensen.

Den prisvindende sanger, sangskriver og radiovært har modtaget både Steppeulven, Danish Music Awards og P3-prisen for sine udgivelser i eget navn. Han slog igennem med soloalbummet “Os 2 + Lidt Ro” i 2002 og har desuden været en del af det hedengangne indieband Luksus, samt optrådt med Trentemøller, Lulu Rouge og som en tredjedel af spoken word-projektet Vi Sidder Bare Her med Jørgen Leth.

Da Mikael Simpson feat. Baden, AC, Høyer & Tranberg gav snigpremiere på Hotel Cecil i maj 2021, skrev Politikens musikredaktør Simon Lund, at Mikael Simpson havde fået en radikalt anderledes lyd og kvitterede med fem hjerter: “Koncerten var til tider gudesmuk. Og den var fuld af de indre spændinger, der altid ligger på lur i en Mikael Simpson-sang. … Aftenen understregede den musikalske nysgerrighed, der i grunden altid har drevet Mikael Simpson: Sker der noget nyt og spændende rundt om det næste hjørne?” – ❤️❤️❤️❤️❤️

DR Koncerthuset & Copenhagen Jazz Festival præsenterer:

Mikael Simpson feat. Baden, AC, Høyer & Tranberg
Fredag den 25. februar 2022, kl. 21:00
DR Koncerthuset, Koncertsalen – Køb billet


 

Obs. Har du billetter til koncerten, der oprindeligt skulle have fundet sted under Copenhagen Jazz Festival 2021, så gælder de til den nye dato.